Guest guest Posted July 2, 2002 Report Share Posted July 2, 2002 ...shrii sha~Nkaraanandanaatha virachita~M shrii mahaatripurasundarii suprabhaatam .. jaya jaya sha~Nkara OM shrii lalitaa mahaatripurasundarii paraabhaTTaarikaa sametaaya shrii chandramauLiishwara parabrahmaNe namaH .. OM uttiShTottiShTha deveshii uttiShTha shivasundarii . uttiShThashrii mahaaraaj~nii trailokya~M ma~Ngala~M kuru .. niiraajanena jagadiishwari bhaktasa~NghaiH niiraajyase bhuvanama~Ngala siddhihetoH . bhaktyaa prabhaatasamaye sahavaadyaghoShaiH samstuuyase jahihi kaitava yoganidraam .. nidraa na te trijagadiishwari viShNumaaye sR^iShTisthitipralaya keliShu sa~MsthitaayaaH . manmohapaasha nigaDasya vimokShaNaaya sa~Mpraarthyase janani ma~Ngalasuuktibhistvam .. kalyaaNashailanilaye karuNaarNave shrii kaameshwaraa~Nkanihite kalidoShahantrii . kaalaambudhaabhakachabandhabare manoj~ne shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. eNaa~NkakhaNDayutaratnalasatkiriiTe shoNaachalesha sahadharmiNi baaNahaste . viiNaadhareNa muninaa parigiiyamaane shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. iishaanamukhyasuramauLilasatpadaabje shriimatsadaashiva mahaaphalakaaDhyama~nche . iishatsmitena vikasatsumanoharaasye shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. lajjanatena nayanena vilokamaane trailokyasundaratanu~M parashambhunaatham . mandasmitollasita chaaru mukhaaravinde shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. hrii~Nkaarajaapasuhite hR^idayaambujasthe . haardaandhakaaravinihantri haritpatiiDhye . haryakShavaahini halaayudha sevitaa~Nghre shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. hastena devi phaNipaashamathekShuchaapam puShpaastrama~Nkushavara~M satata~M dadhaane . hemaadritu~NgatarashR^i~Nga kR^itaadhivaase shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. sarvaagamopaniShadiiDhya mahaaprabhaave saamaabhigaanavinute sarasiiruhaakShi . sacchitsukhaikarasike sakaleShTadaatrii shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. kalyaaNadaatri kamaniiyaguNaarNave shrii kalmaaShapaadaparipuujita paadapadme . kaivalyade kalimalaapaha chitswaruupe shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. hatwaa.asurendramatibaahubalaavaliptam bhaNDa~M prachaNDasamarodyatamaattashastram . samrakShita trijagati tripuraadhivaase shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. labdhu~M tava tripurasundari satkaTaakSham kaaruNyapuurNamamareshamukhaadigiishaaH . kakShyaantametya nivasanti tava prabodhe shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. hriimityajasramapi te manumaadareNa hR^itpa~Nkajenukalayan prajapaami nityam . harShaprade hR^idayasantamasaapahantrii shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. satyaatmike sakalalokahitaprade.amba sampatkarii kiTamukhii parisevitaa~Nghre . sarvaanavadyacharite sukumaaragaatri shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. kaamohi te.amba karuNaalavameva labdhwaa puShpaayudhopi bhavati trijagadvijetaa . kaameshwareNa parikaa~NkShita satkaTaakShe shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. lajjaapadaa~Nkita manupratipaadyaruupe liilaavilokana visR^iShTajagatsahasre . laavaNyapuurNavadane lalitaabhidhaane shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. hrii~Nkaaramantranilaye hR^idibhaavaniiye hrii~Nkaaragarbhamanujaapaka siddhidaatri . hrii~Nkaaramantramahaniiya nijaswaruupe shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. shriisha~Nkaraarchitapade shivabhaagadheye shriikaamaraajamahiShi shritakaamadheno . shriisha~Nkarasyakulama~Ngaladevate.amba shriimanmahaatripurasundari suprabhaatam .. shrii suprabhaatamahita stavamambikaayaaH bhaktyaa prabhaatasamaye bhuvi ye paThanti . shrii maatranugrahanirastasamasta khedaaH sacchitsukhaatmaka pada~M pravishanti satyam .. muniindranaaradaagastya maanyaayai jaya ma~Ngalam . praNataartinivaariNyai puurNaayai shubhama~Ngalam .. vividhopaniShadvetR^i vedyaayai jaya ma~Ngalam . shuddhabuddhasadaananda brahmaNe shubha ma~Ngalam .. natalokeShTadaayinyai nityaayai nitya ma~Ngalam . sarvama~Ngalayuktaayai satyaayai sarva ma~Ngalam .. sarvabrahmaaNDasandoha jananyai jaya ma~Ngalam . sha~Nkaraarchitapaadaayai shivaaNyai shubhama~Ngalam .. shriichakraraajanilayaayai shriimaatre jaya ma~Ngalam . mahaatripurasundaryai shivaayai shubhama~Ngalam .. OM .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts