Guest guest Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Dragi moji, PAMHO AGTSP Pilici od jutra do mraka rade, Dionis, Nityanada-kari,(tako su slatki od jutra do mraka rade nesto...) Ojasvi,Mandakini,Sanja,Minde a Vedran i Indira samo sto tamo i nespavaju djeca padaju od umora... ali uspjet cemo Boje na zidovima meni odlicno, Daksi uzasno! Ha pa ti vidi... bhaktama se genralno svidja... Hamo i Beba odusevljeni Beba sa uciteljicom ypge dolazi na otvaranje... Nocas se farba pod! Mlden sa ekipom .... Kupljeno za oltar... i ostalo. Ide po planu! sasatank nismo uspjeli imati jer smo do kasno tamo i mora se vecers zavrsiti... Moj izvjestaj sa Alijom molite se nesto ce valjda biti, svidje mu se prostor i boje.... jedva sam miloscu Krsne nesto uspijela uglavnom trazimo 7000 KM. Pa koliko bude.... Eto i jos ponesto sam urdila, usisavla..... Daksa je danas dobio itreferon, molite se da to uspije.... Dovela sam i Nandanaganu da vidi centar.... kaze e to je ono sto smo oduvijek zeljeli... Sretno i vama, molite se da sve uspije, Vas slugic Madayanti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts