Guest guest Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Wishing U all a Very Happy Repulic Day.................. To pen my thoughts in black and white About the country of my dreams I feel that there is a task no greater To describe the land of milk, honey and cream. The India of my dreams Is a country where poverty does not dwell, And life is not a living hell, As all goes on well in peace and amity. I dream of a country where Caste and creed is no bar And there is no war Of religions and races. In my vision, The common man's mission Is to free the country From the evils of corruption. I want there to be an aura Of warmth and light And such should be its intensity That it can give a blind man sight. Let the future be so bright That it envelops everyone inside Let the people join their hands in millions To say that they are proud to be Indians. JAI HIND.................. JAI H JAI HIN JA JAI HIND JAI HI JAI HIND JAI H JAI HIND JAI HI JAI HIND JAI JAI HIND JAI JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI H JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HIN JAI H JAI HIND JAI HIND J JAI HIND J JAI HIND JAI HIND JAI H J JAI HIND J JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JA JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND J JA JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI HI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIN JAI HI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI H JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIN J JAI HI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI H JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HIND JAI HI JAI HIND JAI HIND JA JAI HIND JAI HIND J JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HIN JAI HIND JAI HI JAI HIND JAI H JAI HIND JAI JAI HIND JAI JAI HIND JAI JAI HIND JAI HIN JAI HI JAI H JAI Happy Republic Day!!! Chat on a cool, new interface. No download required. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts