Guest guest Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 hare krisna,zovem se nebojsa iz serbie sam,zivim u beogradu i voleo bih da posetim neko od predavanja ovde u mom gradu, ako mi mozete nekako javiti dali u beogradu postoji udruzenje hare krisna bio bih vam veoma zahvalan. ne znam mnogo o vama ali jako bih voleo da saznam mnogo toga jer imam neka svoja vidjenja u vezi verovanja i mislim da bih se pronasao u hare krisni.imam 20 godina. unapred zahvalan nebojsa. moj mail:maksimovicn@eunet.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guest Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Podrav Nebojša. Ja sam doduše iz Hrvatske ali na ovoj stranici imaš adrese ISKCON centara u cijelom svijetu. Moguće je da se radi o zastarjelim podacima jer je centar u Rijeci gdje živim prije nekoliko godina promijenio adresu a ovdje još stoji stara. http://www.religio.de/indien/hare/local.html Na ovoj pak stranici možeš pročitati nešto o posjetu bhaktama u Beogradu 2003. a na početku teksta ti je i adresa grupe koja okuplja bhakte učenike Srila Narayana Maharaje s područja ex Yu koji će ti sigurno znati reći nešto više o aktivnostima bhakta na području Beograda http://members.tripod.com/yashoda/ Neven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guest Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 What the heck was that? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guest Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 I used croatian diacritic which obviously aren't compatible with mesage board language setting but I believe that original poster got the meaning. String of numbers actually represent one diacritic (accent)mark. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts